BRIOTLEGEND 02/03
BRIOTLEGEND LOGIN
WE RIDE TOGETHER
Photobucket
BRIOTLEGEND HIT COUNTER
hit counters
November 2017
SunMonTueWedThuFriSat
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Calendar Calendar

Latest topics
» VOLUNTEER ZOO PROGRAM
Mon 22 Feb 2010 - 1:51 by alia yot

» Ahli Jawatankuasa BRIOTLEGEND
Sun 20 Dec 2009 - 14:21 by cikteeya

» ::FUTSAL OPEN DISCUSSION::
Sat 12 Dec 2009 - 18:33 by Pakya Anak Wak Marsio

» ::FUTSAL EVENT [Cadangan SAHAJA]::
Sun 6 Dec 2009 - 2:48 by aFfan_eleCtro

» BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!
Fri 4 Dec 2009 - 17:20 by alia yot

» Jawatan Kosong
Thu 26 Nov 2009 - 9:28 by nieno

» -THE GUNNER's-
Tue 15 Sep 2009 - 19:10 by pendita_gila8430

» -RED DEVIL's-
Tue 15 Sep 2009 - 1:52 by pendita_gila8430

» Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA
Tue 15 Sep 2009 - 1:39 by ilusi86

» job vacancies
Fri 21 Aug 2009 - 2:49 by ziziE

Top posters
aFfan_eleCtro (902)
 
alia yot (840)
 
amoya (666)
 
BoB (636)
 
Halim_Hafiz (592)
 
ilusi86 (586)
 
jaffarz86 (565)
 
pendita_gila8430 (530)
 
hatake arjoi (513)
 
cikteeya (497)
 

BRIOTLEGEND Shout Out
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 112 on Sun 6 Feb 2011 - 9:55
Sticker Briotlegend
Photobucket
Waktu Solat
laman web smtssb
CLICK HERE!!

BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  alia yot on Mon 2 Nov 2009 - 9:24



HAPPY BIRTHDAY BRIOTLEGEND !!!!


Sambutan ulangtahun BRIOTLEGEND yang PERTAMA dan Annual General Meeting pada 5 DISEMBER 2009.

TIME : 8pm - 12pm.
VENUE : Balai Raya Puchong Indah, Sebelah Masjid Al-Azim(terapung). DRESS CODE : suke hati korang.
MENU : ade ayam madu. wuhu !!

JOM !! secret recipi menanti korang. sila la comment nak join atau tak. trimas.

:: Memandangkan BRIOTLEGEND dah setahun, ape kate kite daftar komuniti kite ni kat
Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia (JPPM)
dengan harapan, BRIOTLEGEND kite ni bole pegi lebih jauh lagi.

:: MARI LAH SEMUA BRIOTS....DEMI MENAIIKKAN NAMA BRIOTLEGEND DI MATA DUNIA..KITA MERIAHKAN MAJLIS ULANGTAHUN BRIOTLEGEND & ANNUAL GENERAL MEETING INI...

NOTE ::
Tempat tunggu utk ke dewan tu dah ditetapkan...
1-CARPARK KFC Extreme Park sec. 13 - cik alia yot akan tggu kat situ pkol 6ptg ...limit pkol 7ptg
2-SHELL (betol2 lepas susur kiri-kalau dtg dari shah alam-melepasi proton-)

cheers cheers cheers cheers


Last edited by alia yot on Fri 4 Dec 2009 - 17:19; edited 1 time in total

_________________
alia a.k.a yot
http://gugulea.blogspot.com/

support our local shit. haha !
avatar
alia yot
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  Reezwan on Mon 2 Nov 2009 - 10:02

ermm...guys..
aku nak volunteer jadi speaker/pengacara dalam meeting nnt Razz .....
kalo korang xkesah n kalo aku xde pape 5DIS tu la...
adios...

p/s:sila komen...
avatar
Reezwan
KETUA KELAS
KETUA KELAS


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  dann_downtown on Mon 2 Nov 2009 - 11:13

yeay2!! dh besday dah.. bagus jgk cadangan daftar pertubuhan tu.. tp b4 tu aku prefer kita wat meeting dlu, setup AJK penaja, matlamat BL, and bagi detail semua hala tuju..

kita ni pun manusia, so msti akan ada cerai berai sebab clash pendapat dan pandangan.. so better kita setelkan perkara ni before di daftarkan sebagai pertubuhan, sbb bnda ni nanti jadi lebih serius untuk kita sume!!

ape2hal!! ak sgt setuju utk didaftarkan!! yah0000

_________________
lets KicKing,

[b]AD
Danial
avatar
dann_downtown
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  alia yot on Mon 2 Nov 2009 - 11:39

ye..
kite celebrate 5 disember nanti.

mase celebrate tu, kite akan diskas psl jawatan n daftar ni.
mungkin mase tu jugak, kite wat pilihanraye. (EWAH !)

jadi, cube free kan diri korang mase 5 disember ni ye.

n kalau boleh, korang letak la name kat sini sape2 yang korang rase layak untuk jadi :

pengurus :
pen. pengurus :
(die panggil pengurus ke pengarah yek ?)
S/U :
Bendahari :
pen. Bendahari :
Ketua Biro Aktiviti :

dan yg lain2 jawatan tu nnti mase 5 disember.

ade ape2 cadangan ?

_________________
alia a.k.a yot
http://gugulea.blogspot.com/

support our local shit. haha !
avatar
alia yot
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  Reezwan on Mon 2 Nov 2009 - 16:32

Pengerusi le...ape pulak pengurus...hahaha

erm...aku cam xsure lg nk letak name sape...
aku just harap aktiviti(meeting) kali nie..dpat sambutan(reply) kat forum nie...
aku heran la plak mane g budak2 yg dulu rajin posting...

skali lagi harap akan mendapat sambutan... Very Happy bounce
avatar
Reezwan
KETUA KELAS
KETUA KELAS


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  alia yot on Mon 2 Nov 2009 - 16:46

HAAAAAAAAAAAAA.
PENGERUSI !!!
itu yg aku nk ckp.
lupe plak.
yesss.
aku arap dengan perubahan layout ni sket2 dpt tarik lagi dak2 komen balik mcm dulu2.
hehehe.

niway,
korang sume kene la pk name calon.
3 orang lelaki.
yg bakal memegang jawatan pengerusi dan naib pengerusi.

yiha !!

_________________
alia a.k.a yot
http://gugulea.blogspot.com/

support our local shit. haha !
avatar
alia yot
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

wahh

Post  zamir_traxex on Mon 2 Nov 2009 - 22:52

Congrats briotlegend.. Very Happy
avatar
zamir_traxex
GURU DISIPLIN
GURU DISIPLIN


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  DuaLapanEnam_286 on Mon 2 Nov 2009 - 23:03

yeah!!!
happy birthday BriotLegend!!!
happy 1st anniversary...!!


untuk pendaftaran pertubuhan BriotLegend, aku sokong 100%..
bagus..lepas ni kita kerje kuat lagi untuk dominasi bekas2 pelajar sek men teknik selangor nih. tapi xleh le sampai atasi pertubuhan alumni. (kalo ye pun, ap salah ny..ye x?)

misi, visi, objektif kite masih ada yg belum clear (jelas)..

itu je komen aku.

p/s : usul untuk 5disember2009 - pendaftaran semula kerakyatan BriotLegend.

tq
avatar
DuaLapanEnam_286
PENOLONG KETUA KELAS
PENOLONG KETUA KELAS


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  dann_downtown on Tue 3 Nov 2009 - 11:38

pandangan ak, wat meeting seraound dlu.. pastu mase 5dis, just tinggal present and mintak setuju atau bantahan.. masa takde la kalau nak all out mase 5dis tu.. lagipun banyak lagi agendanya..

cadangan ak, wat sekali meeting dlu..setup:
1.AJK penaja(x semestinya xleh dibangkang masa meeting)
2.halatuju BL(masa meeting nnt tinggal edit je, kalau mase 5dis nak mula pkir, banyak hal)
3.prgrm mase 5dis(prgrm ni digerakkan oleh AJK penaja sementara tu la)

ni kebanyakan yg aku biasa wat.. sbb bila start drpd zero untuk tubuhkan ssuatu, jgn bncg secara ramai2, sbb nnt kita takkan dapat keputusan cepat.. so better bawak cadangan dh siap, and tinggal edit je nnti.. mcm ktrg(aku adi balau) beli cd drpd ROS, sbb nak tgk objektif2 yg dh ada, so tinggal edit je..

_________________
lets KicKing,

[b]AD
Danial
avatar
dann_downtown
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  Reezwan on Tue 3 Nov 2009 - 17:34

dann_downtown wrote:pandangan ak, wat meeting seraound dlu.. pastu mase 5dis, just tinggal present and mintak setuju atau bantahan.. masa takde la kalau nak all out mase 5dis tu.. lagipun banyak lagi agendanya..

cadangan ak, wat sekali meeting dlu..setup:
1.AJK penaja(x semestinya xleh dibangkang masa meeting)
2.halatuju BL(masa meeting nnt tinggal edit je, kalau mase 5dis nak mula pkir, banyak hal)
3.prgrm mase 5dis(prgrm ni digerakkan oleh AJK penaja sementara tu la)

ni kebanyakan yg aku biasa wat.. sbb bila start drpd zero untuk tubuhkan ssuatu, jgn bncg secara ramai2, sbb nnt kita takkan dapat keputusan cepat.. so better bawak cadangan dh siap, and tinggal edit je nnti.. mcm ktrg(aku adi balau) beli cd drpd ROS, sbb nak tgk objektif2 yg dh ada, so tinggal edit je..

aku stuju...bernas...
so..ble nak wat pre-meeting?
mggu depan? Suspect Question
avatar
Reezwan
KETUA KELAS
KETUA KELAS


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  aura_lailul on Tue 3 Nov 2009 - 18:40

epy bfday!!!!

hahaha....xsangka da setaun kn...

klu nk dftar ok gak..aku sokong je...

aku folo belakang k...

tp yg aku sedihnye...korg nk celebt tok 5hb aku xleh nk g...huhuuu

ade final exam la...sedihnye.... Sad Sad Sad Sad
avatar
aura_lailul
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  alia yot on Tue 3 Nov 2009 - 19:25

lailul....
ko dapat join RTK je kan.
sedih je.

tak pe.
exam wat bebetul k.

_________________
alia a.k.a yot
http://gugulea.blogspot.com/

support our local shit. haha !
avatar
alia yot
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

selamt ari penubuhan (briot)

Post  Ir.Dy on Wed 4 Nov 2009 - 1:47

Very Happy tahniah to all guys,,,, selama setahun tertubuhnyer (briot) dah bayk aktiviti dapat di jalan kan dgn jayanyer... /// oleh itu mari lah kiter rakyat2 n warga2 b.r.i.o.t bersatu dalam menubuhkan (PERSATUAN B.R.I.O.T LEGEND) secara sah dan saksama .. chaiyok6....
(SOKONGLAH SARANAN SAYA INI,OLEH ITU MAI LA DATANG 5/12/09 UNTK MEMERIAHKAN MAJLIS) Razz Laughing cyclops pirat
avatar
Ir.Dy
JUNIOR
JUNIOR


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  aFfan_eleCtro on Wed 4 Nov 2009 - 8:53

Good Job!..

Aku selaku orng Blakang tabir nak ucap SELAMAT ULANGTAHUN YG PERTAMA BRIOTLEGEND!!.Razz ...cam xcya lak aku da setahun ekk...

pasal jawatan tu hope kita pilih yg betul2 ada kualiti dan komitmen..huukk..pepahal pun meeting kene ada be4 buat celebration nnti..

_________________
PeAce yoH!,

aFfan_eleCtro
4ke1@5ke2

"We Stand together We RiDE GiLer-gILer"
avatar
aFfan_eleCtro
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  alia yot on Wed 4 Nov 2009 - 9:12

so,
kite wat cam wan n danial cadang la k.
kite wat minggu depan,
free tak 15 november 2009 ?
kite wat kat tmpat biase.
hakim.

meeting 5 december 2009 tu nanti, aku tanye kat rafi. bole tak kot2 nak tempah bilik air-cond die.

mase tu nak kene ade pemerhati. (yg bukan orang briot). tuk kire undi. ni paan punye idea kot. aku tukan sampai kan je. hehe.

so, 15november 2009, pre-meeting.
sape leh datang ????
kalau boleh, orang2 yg salu join aktiviti BL ni, datang la ye.

_________________
alia a.k.a yot
http://gugulea.blogspot.com/

support our local shit. haha !
avatar
alia yot
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  cikteeya on Wed 4 Nov 2009 - 10:32

Yehaaa!!!
Happy birthday Briotlegend!!
kalo org ni dh leh berjalan dah
same la ngan Briotlegend..dh tak merangkak lagi
dh mcm2 sejarah dicipta dah

Aku setuju je ngan cadangan korang sume tu
Aku paper last sabtu 14Nov, so 15Nov should be ok
Betul jugak, sebelum daftar ape2, kene la bincang dlu, sbb aku tgk dlm web tu pun requirement die byk
[senarai Ahli-Ahli Jawatankuasa Penaja Pertubuhan,undang-undang (perlembagaan) pertubuhan, minit mesyuarat penubuhan, surat kebenaran menggunakan alamat daripada tuan punya alamat] - BANYAK & BERAT tu kan.

_________________
ex-4kA1/5kA2

:: bRiotLeGenD cOmmuNity - we'Re d!FfeReNt ::
avatar
cikteeya
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  Reezwan on Wed 4 Nov 2009 - 11:37

alia yot wrote:so,
kite wat cam wan n danial cadang la k.
kite wat minggu depan,
free tak 15 november 2009 ?
kite wat kat tmpat biase.
hakim.

meeting 5 december 2009 tu nanti, aku tanye kat rafi. bole tak kot2 nak tempah bilik air-cond die.

mase tu nak kene ade pemerhati. (yg bukan orang briot). tuk kire undi. ni paan punye idea kot. aku tukan sampai kan je. hehe.

so, 15november 2009, pre-meeting.
sape leh datang ????
kalau boleh, orang2 yg salu join aktiviti BL ni, datang la ye.

ooopppsss...PEMBETULAN...
cik YOT kite suda salah type da...
bkn 15NOV yek...TAPI 21NOV..
ok kwn2? Wink
avatar
Reezwan
KETUA KELAS
KETUA KELAS


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  alia yot on Wed 4 Nov 2009 - 11:42

yeee.
maaf.
minda bersepah2.
ibarat ayam.

jadi, 21 bole tak ??

_________________
alia a.k.a yot
http://gugulea.blogspot.com/

support our local shit. haha !
avatar
alia yot
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  DuaLapanEnam_286 on Wed 4 Nov 2009 - 13:39

xde aral, 21 nov aku on...waktu, please (sila/tolong)?
avatar
DuaLapanEnam_286
PENOLONG KETUA KELAS
PENOLONG KETUA KELAS


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  aura_lailul on Wed 4 Nov 2009 - 15:10

alia yot wrote:lailul....
ko dapat join RTK je kan.
sedih je.

tak pe.
exam wat bebetul k.

hahaa..2la..prgm RTK 2 je aku dpt dtg..

yg len hampeh..xdpt ikot same...huhuuu
avatar
aura_lailul
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  alia yot on Wed 4 Nov 2009 - 15:26

time :: kul 2ptg or 3ptg ok ?

_________________
alia a.k.a yot
http://gugulea.blogspot.com/

support our local shit. haha !
avatar
alia yot
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  cikteeya on Wed 4 Nov 2009 - 15:37

InsyaAllah kalo takde aral melintang k.
Gtau awal, leh sebarkan..

Skrg dh ramai tak masuk jenguk forum kan..
tp ramai kt fb..so no worries~

_________________
ex-4kA1/5kA2

:: bRiotLeGenD cOmmuNity - we'Re d!FfeReNt ::
avatar
cikteeya
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  alia yot on Wed 4 Nov 2009 - 18:18

tak ramai kat forum.
ramai kat fb.
tapi, yg ramai2 kat fb tu, sume muke same.
hehehe.
betul kan ?
jom tubuh kan persatuan Muka Same.
hahaha.

_________________
alia a.k.a yot
http://gugulea.blogspot.com/

support our local shit. haha !
avatar
alia yot
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  cikteeya on Thu 5 Nov 2009 - 8:30

yot,
muke kte same tak?
kalo same, kte leh masuk group yg same
haha
[merepek merepek - kene ban baru tau haha]

so meeting 21nov, kul 2.30 ptg, ok?
tempat? cam biasa ke

_________________
ex-4kA1/5kA2

:: bRiotLeGenD cOmmuNity - we'Re d!FfeReNt ::
avatar
cikteeya
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  alia yot on Thu 5 Nov 2009 - 12:57

tempat, kalau boleh kite wat kat rafi la nak ?
rafi bistro sec 13.
so, nnti korang leh tgk tempat tu sesuai ke tak tuk wat meeting besar.

aku sokong 21hb, 2.30ptg.

(teeya...muke kite same sikitt je. cume size je tak same. hahahahha)

_________________
alia a.k.a yot
http://gugulea.blogspot.com/

support our local shit. haha !
avatar
alia yot
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum