BRIOTLEGEND 02/03
BRIOTLEGEND LOGIN
WE RIDE TOGETHER
Photobucket
BRIOTLEGEND HIT COUNTER
hit counters
November 2017
SunMonTueWedThuFriSat
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Calendar Calendar

Latest topics
» VOLUNTEER ZOO PROGRAM
Mon 22 Feb 2010 - 1:51 by alia yot

» Ahli Jawatankuasa BRIOTLEGEND
Sun 20 Dec 2009 - 14:21 by cikteeya

» ::FUTSAL OPEN DISCUSSION::
Sat 12 Dec 2009 - 18:33 by Pakya Anak Wak Marsio

» ::FUTSAL EVENT [Cadangan SAHAJA]::
Sun 6 Dec 2009 - 2:48 by aFfan_eleCtro

» BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!
Fri 4 Dec 2009 - 17:20 by alia yot

» Jawatan Kosong
Thu 26 Nov 2009 - 9:28 by nieno

» -THE GUNNER's-
Tue 15 Sep 2009 - 19:10 by pendita_gila8430

» -RED DEVIL's-
Tue 15 Sep 2009 - 1:52 by pendita_gila8430

» Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA
Tue 15 Sep 2009 - 1:39 by ilusi86

» job vacancies
Fri 21 Aug 2009 - 2:49 by ziziE

Top posters
aFfan_eleCtro (902)
 
alia yot (840)
 
amoya (666)
 
BoB (636)
 
Halim_Hafiz (592)
 
ilusi86 (586)
 
jaffarz86 (565)
 
pendita_gila8430 (530)
 
hatake arjoi (513)
 
cikteeya (497)
 

BRIOTLEGEND Shout Out
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 112 on Sun 6 Feb 2011 - 9:55
Sticker Briotlegend
Photobucket
Waktu Solat
laman web smtssb
CLICK HERE!!

Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  hanif on Sun 16 Aug 2009 - 6:20

alia yot wrote:
list name

1. apan.
2. naim.
3. alia.
4. jakpa.
5. bob.
6. zizie
7. anep yg blur..hihi bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce
8. anis.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

mari kawan-kawan, kita meriah pgram ni...
InsyaAllah, dgn program sebegini dapat sedikit membantu insan-insan yang mmerlukan
prihatin kita sebagai masyarakat...
dan mereka juga adalah sedara kita..
yg dilahirkan semuanya dr ADAM dan HAWA..

"BANTUAN DI HULUR UNTUK TERSAYANG"







avatar
hanif
PENGAWAS SEKOLAH
PENGAWAS SEKOLAH


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  alia yot on Sun 16 Aug 2009 - 14:29

Aku dah call ketua kampung : tuan haji tairin.
tarikh 5 september konfem.
jom same2 tolong carik sponsor. n jom same2 sponsor. yiha !!!!!
terima kasih kepada sesiape yang sudah beri sumbangan.
sumbangan korang amat bermakne kepade keluarga yg memerlukan ni.

list name yg join :
1. apan.
2. naim.
3. alia.
4. jakpa.
5. bob.
6. zizie
7. anep yg blur..hihi bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce
8. anis.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

_________________
alia a.k.a yot
http://gugulea.blogspot.com/

support our local shit. haha !
avatar
alia yot
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  aFfan_eleCtro on Mon 17 Aug 2009 - 15:27

sapa2 nak beri sumbangan sperti pakaian boleh la bg kat mana ajk yg terlibat..nak senang msg apan or yot..tq

_________________
PeAce yoH!,

aFfan_eleCtro
4ke1@5ke2

"We Stand together We RiDE GiLer-gILer"
avatar
aFfan_eleCtro
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  alia yot on Tue 18 Aug 2009 - 9:49

alhamdulillah.
kite da ade dpt beberape sumbangan.
sape nak bagi sumbangan duit, le msg or pm aku, apan, anis or anep.
tekiiu !!

_________________
alia a.k.a yot
http://gugulea.blogspot.com/

support our local shit. haha !
avatar
alia yot
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  aFfan_eleCtro on Tue 18 Aug 2009 - 11:32

alia yot wrote:alhamdulillah.
kite da ade dpt beberape sumbangan.
sape nak bagi sumbangan duit, le msg or pm aku, apan, anis or anep.
tekiiu !!

huhu..ada tambahan nama di sini ekk..

_________________
PeAce yoH!,

aFfan_eleCtro
4ke1@5ke2

"We Stand together We RiDE GiLer-gILer"
avatar
aFfan_eleCtro
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  ilusi86 on Tue 18 Aug 2009 - 12:48

aku ada nak sumbangkan pakaian.sbb semua pakaian aku dah makin kecik... so nnt apa2 hal aku roger dkt apan je la... buat masa ni aku x kemas bilik aku lg... tgg aku habis praktikal ni dulu br ada masa nak mengemas bilik aku.. silap2 bilik ayah aku pun aku kemas nnt... ok.roger and out!!!
avatar
ilusi86
GPK 1
GPK 1


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  alia yot on Tue 18 Aug 2009 - 14:24

aFfan_eleCtro wrote:
alia yot wrote:alhamdulillah.
kite da ade dpt beberape sumbangan.
sape nak bagi sumbangan duit, le msg or pm aku, apan, anis or anep.
tekiiu !!

huhu..ada tambahan nama di sini ekk..

anis ngan anep kan bendahari.
betul tak ?
hehehe.
lagi pun, aku tak de maybank.

ilusi, bagus gak bg baju2.
dorg pun memerlukan jgk.

_________________
alia a.k.a yot
http://gugulea.blogspot.com/

support our local shit. haha !
avatar
alia yot
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  dann_downtown on Sat 22 Aug 2009 - 0:09

sori bos... aku x cek jadual kje lg la.. so tak sure 5sept tu kje ke x.. rse cam kje je.. ad ap2 tak yg aku leh tlg smnetara ni?? ape2 gtau la ye..

_________________
lets KicKing,

[b]AD
Danial
avatar
dann_downtown
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  alia yot on Sat 22 Aug 2009 - 14:28

tu lah dann.
tak le ubah tarikh 6sept la.
sbb isnin tu keje kan.
pastu, tu kesenangan pihak kampung tu jugak.

kalau leh, wat mase skang, ko sumbang la pape yg ko le sumbang.
ehe...
sbb ye la, kite tak de amek dana dari mane2.

_________________
alia a.k.a yot
http://gugulea.blogspot.com/

support our local shit. haha !
avatar
alia yot
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  ejalauto on Sat 22 Aug 2009 - 18:56

Peserta Progam Mesra Komuniti - Aktiviti Bulan Puasa
1. apan.
2. naim.
3. alia.
4. jakpa.
5. bob.
6. zizie
7. anep yg blur..hihi bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce
8. anis.
9. Mohd Faizal bin Mokhtar atau sahabat-sahabat panggil aku EJALAUTO
Cool
10. Nurul Ain bt Zulkifli

Kenderaan

1) Kereta ejal
Driver ;-Ejalauto
Passanger :- Nurul Ain bt Zulkifili

2) Kereta ?
Driver :- ?
Passanger :- ?

3) Kereta ?
Driver :- ?
Passanger :- ?
avatar
ejalauto
KETUA KELAS
KETUA KELAS


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  aFfan_eleCtro on Sun 23 Aug 2009 - 2:27

ejalauto wrote:Peserta Progam Mesra Komuniti - Aktiviti Bulan Puasa
1. apan.
2. naim.
3. alia.
4. jakpa.
5. bob.
6. zizie
7. anep yg blur..hihi bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce
8. anis.
9. Mohd Faizal bin Mokhtar atau sahabat-sahabat panggil aku EJALAUTO
Cool
10. Nurul Ain bt Zulkifli

Kenderaan

1) Kereta ejal
Driver ;-Ejalauto
Passanger :- Nurul Ain bt Zulkifili

2) Kereta aPan
Driver :- ?
Passanger :- ?

3) Kereta ?
Driver :- ?
Passanger :- ?

_________________
PeAce yoH!,

aFfan_eleCtro
4ke1@5ke2

"We Stand together We RiDE GiLer-gILer"
avatar
aFfan_eleCtro
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  alia yot on Sun 23 Aug 2009 - 3:10

Peserta Progam Mesra Komuniti - Aktiviti Bulan Puasa
1. apan.
2. naim.
3. alia.
4. jakpa.
5. bob.
6. zizie
7. anep yg blur..hihi bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce
8. anis.
9. Mohd Faizal bin Mokhtar atau sahabat-sahabat panggil aku EJALAUTO
10. Nurul Ain bt Zulkifli
11. Wan basah.
12. Wak keletung.



KORANG, aku ade anta message kat hp korang. malangnye, 3 orang je yang respond. aku nak btau kat sini.
MEETING > 29 atau 30 ogos.
TEMPAT > TASEK SHAH ALAM.
PUKUL > LEPAS ZOHOR - 2pm

kalau ade sumbangan, bole bawak ari meeting ni.

macam mane nak g tmpat meeting ni ??
ni jalan die.

1) korang cari hotel concorde. hotel concorde belah kanan. lepas tu ade trafic lite kat hotel ni. korang belok kiri.


2) lepas belok kiri, korang akan lalu jalan ni. straight je.


3) korang akan lalu kat traffic lite ni. sebelah kiri korang, masjid shah alam.


4) sebelah kanan korang bangunan ni.


5) korang straight je. sampai kat roundabout.


6) korang amek bulatan ni. (amek pukul 12)


7) lalu bawah fly over ni. nampak simpang depan tu, korang masok kiri. (pukul 12 la)


Cool masok je lorong ni, jgn laju ! (apan, ko jgn laju. kang terlepas).


9) nampak papan tande "kedai kopi", masuk la simpang(belok kiri). ape lagi.


10) jalan terus smpai ujung. kat ujung2 tu, korang da bole park dah.


11) dah sampai. kite akan wat meeting kat sini. sorri. minuman tidak disediakan. hehehe



JOM la ramai2 datang meeting. kalau agak2 tak le datang 5 september 2009 tuk join aktiviti ni, datang la meeting. at least, korang bole la sumbang kan seringgit dua.

terima kasih sangat2.
(^-^)v

_________________
alia a.k.a yot
http://gugulea.blogspot.com/

support our local shit. haha !
avatar
alia yot
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  DuaLapanEnam_286 on Sun 23 Aug 2009 - 12:56

Peserta Progam Mesra Komuniti - Aktiviti Bulan Puasa
1. apan.
2. naim.
3. alia.
4. jakpa.
5. bob.
6. zizie
7. anep yg blur..hihi bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce
8. anis.
9. Mohd Faizal bin Mokhtar atau sahabat-sahabat panggil aku EJALAUTO
Cool
10. Nurul Ain bt Zulkifli

Kenderaan

1) Kereta ejal
Driver ;-Ejalauto
Passanger :- Nurul Ain bt Zulkifili

2) Kereta aPan
Driver :- ?
Passanger :- naim.

3) Kereta ?
Driver :- ?
Passanger :- ?
avatar
DuaLapanEnam_286
PENOLONG KETUA KELAS
PENOLONG KETUA KELAS


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  aFfan_eleCtro on Mon 24 Aug 2009 - 7:15

ok..ckp je kat kedai kopi..sek4..tp bkn yg kat dataran lama taw..kang salah tmpt lak gi..huhuu

_________________
PeAce yoH!,

aFfan_eleCtro
4ke1@5ke2

"We Stand together We RiDE GiLer-gILer"
avatar
aFfan_eleCtro
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  pendita_gila8430 on Tue 25 Aug 2009 - 0:02

Peserta Progam Mesra Komuniti - Aktiviti Bulan Puasa
1. apan.
2. naim.
3. alia.
4. jakpa.
5. bob.
6. zizie
7. anep yg blur..hihi bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce
8. anis.
9. Mohd Faizal bin Mokhtar atau sahabat-sahabat panggil aku EJALAUTO
Cool
10. Nurul Ain bt Zulkifli
11.Mohd Ashraff Ariffin@pendita gila

Kenderaan

1) Kereta ejal
Driver ;-Ejalauto
Passanger :- Nurul Ain bt Zulkifili

2) Kereta aPan
Driver :- ?
Passanger :- naim.

3) Kereta ?
Driver :- ?
Passanger :- ?

_________________


WaAAaaHh TeRaSa KeSeronokAn tAnpa BaTAsan..HaHahAHa..teRaSa sePerTi KaKI kU dI biBiR Mu.

............kUda pAdi kU menGamUk dEngAr LaGu MeTaL.........
avatar
pendita_gila8430
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  aFfan_eleCtro on Tue 25 Aug 2009 - 12:24

pendita_gila8430 wrote:Peserta Progam Mesra Komuniti - Aktiviti Bulan Puasa
1. apan.
2. naim.
3. alia.
4. jakpa.
5. bob.
6. zizie
7. anep yg blur..hihi bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce
8. anis.
9. Mohd Faizal bin Mokhtar atau sahabat-sahabat panggil aku EJALAUTO
Cool
10. Nurul Ain bt Zulkifli
11.Mohd Ashraff Ariffin@pendita gila
12.Miza

Kenderaan

1) Kereta ejal
Driver ;-Ejalauto
Passanger :- Nurul Ain bt Zulkifili

2) Kereta aPan
Driver :- ?
Passanger :- naim.

3) Kereta ?
Driver :- ?
Passanger :- ?

_________________
PeAce yoH!,

aFfan_eleCtro
4ke1@5ke2

"We Stand together We RiDE GiLer-gILer"
avatar
aFfan_eleCtro
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  alia yot on Fri 28 Aug 2009 - 15:58

Peserta Progam Mesra Komuniti - Aktiviti Bulan Puasa
1. apan.
2. naim.
3. alia.
4. jakpa.
5. bob.
6. zizie
7. anep yg blur..hihi bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce
8. anis.
9. Mohd Faizal bin Mokhtar atau sahabat-sahabat panggil aku EJALAUTO
10. Nurul Ain bt Zulkifli
11. Wan basah.
12.Mohd Ashraff Ariffin@pendita gila
13.Miza

_________________
alia a.k.a yot
http://gugulea.blogspot.com/

support our local shit. haha !
avatar
alia yot
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  cikteeya on Sat 29 Aug 2009 - 11:42

Peserta Progam Mesra Komuniti - Aktiviti Bulan Puasa
1. apan.
2. naim.
3. alia.
4. jakpa.
5. bob.
6. zizie
7. anep yg blur..hihi
8. anis.
9. Mohd Faizal bin Mokhtar atau sahabat-sahabat panggil aku EJALAUTO
10. Nurul Ain bt Zulkifli
11. Wan basah.
12.Mohd Ashraff Ariffin@pendita gila
13.Miza
14.Cikteeya


jom g meeting kul 2 ni kt tasik shah alam..

_________________
ex-4kA1/5kA2

:: bRiotLeGenD cOmmuNity - we'Re d!FfeReNt ::
avatar
cikteeya
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  huda on Tue 1 Sep 2009 - 18:52

nak ikut boleh?
avatar
huda
KETUA KELAS
KETUA KELAS


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  alia yot on Tue 1 Sep 2009 - 23:45

Peserta Progam Mesra Komuniti - Aktiviti Bulan Puasa
1. apan.
2. naim.
3. alia.
4. jakpa.
5. bob.
6. zizie
7. anep yg blur..hihi
8. anis.
9. Mohd Faizal bin Mokhtar atau sahabat-sahabat panggil aku EJALAUTO
10. Nurul Ain bt Zulkifli
11. Wan basah.
12.Mohd Ashraff Ariffin@pendita gila
13.Miza
14.Cikteeya
15. HUDA MEKGAIVER.

huda. lagi mau tanye. hahaha.
letak name je.
meh aku letak meh.

_________________
alia a.k.a yot
http://gugulea.blogspot.com/

support our local shit. haha !
avatar
alia yot
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  cikteeya on Wed 2 Sep 2009 - 13:18

kawan2..aku kt opis tgh tensen, so curik mase jap post kt sini
kertas yg aku catit mase meeting tu tinggal kt umah
so serba sedikit yg aku ingat;

1. sume dh kene ade kt kg bukit badong kul 9, tggu kt masjid simpang ijok tu, kalo tak silap, kalo salah tlg betulkan. aku pun tak dpt clear picture kt mane masjid tu. so sape yg tau, tlg ek.

2. pakaian; t-shirt i love briot. kalo takde, sila pakai t-shirt kaler itam. pompuan, sila bawak baju kurung. pas masak bubur lambuk, kte tukar baju kurung, nk terawih sbb baju dari pagi tu dh kotor. lelaki, pandai2 la nk idup.

3. tentatif program, aku tak brape nk ingat, tp nnt ade mase leh la update. pagi tu kte g markas (umah atuk apan) tuk separate baju2 terpakai ngan brg2 sumbangan, taklimat dari ketua kampung (kat mane?), pastu kte g 5 buah umah tu tuk bg brg2 sumbangan, masak bubur lambuk (pas zohor kot), bagi2 bubur lambuk, cari mknn tuk buke, buke pose, terawih, pstu estimated balik dlm kul 10 malam.

4. sumbangan- brg2 tuk bagi kt rumah2 tu rasenye dh cukup, tapi kte masih memerlukan sumbangan dari segi kewangan. rasenye duit rm50 utk sebuah rumah tu tak cukup. rasenye tak ramai d antara kte yg tak menyumbang. sumbangan berbentuk uwang amat dialu2kan. DENGAN IKHLAS hati ye.

wat mase ni, tu je yg aku ingat. nnt kalo ingat lagi aku tambah.
sape2 nk tambah leh gak.
arini dh rabu..takde perjanjian penempatan perjumpaan kereta2 ke? hee~

_________________
ex-4kA1/5kA2

:: bRiotLeGenD cOmmuNity - we'Re d!FfeReNt ::
avatar
cikteeya
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  alia yot on Wed 2 Sep 2009 - 16:16

aku update sket ye teeya. sekarang ni kite ade masalah. ketue kampung tak bagi lagi senarai 5 rumah tu. kite perlu tau brape isi rumah tu. baru leh bahagi2 baju. kite kene datang awal. bukan pukul 9. sebab sekarang rasenye ade perubahan sket. (aku update nnti). dlm kul 8 cmtu, dah ade kat kampung tu.

kite divide 2 group.

1 group gi umah tok ketue. bincang pasal rumah. dpt kan alamat. dpt kan isi rumah. dan taklimat dari tok ketue.

1 group lagi, duk kat umah atok apan. bahagi2 baju. asing2kan baju. baju budak2, baju kurung, baju laki. bile group yg jumpe tok ketue tu settle ngan rumah2, group yg asing baju tu akan bahagi2 baju ikut isi rumah.

bende ni tak konfirm lagi. ini baru perancangan. nnti aku try bincang ngan sesape lagi. pape pun, arap korang le lapangkan diri korang ari jumaat. kite buke puase same sambil bincang pasal bende ni. sebab kene finalize sume bende. arap2 tak jadi kelam kabut.

teeya, kalau ko tak bz, tolong panggil budak2 meeting jumaat ni. huhuhu.
antare bende nak bincang :
1) kumpul kete kat mane.
2) bahagi duit tuk sume rumah time ni. n letak dlm sampul siap2.
3) 1 perkare yg amat penting yang kene cerite time meeting tu je. tak leh cite kat sini.
4) n beberape perkare lagi la yg mane teringat.

harap sume dpt bg kejesame.

huk.

_________________
alia a.k.a yot
http://gugulea.blogspot.com/

support our local shit. haha !
avatar
alia yot
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  cikteeya on Wed 2 Sep 2009 - 16:56

dah call ketua kampung tu?
ok..ari jumaat..buke pose same k.

kt mane yg sesuai? biasenye kt 7 la kan.
orait bebeh.

_________________
ex-4kA1/5kA2

:: bRiotLeGenD cOmmuNity - we'Re d!FfeReNt ::
avatar
cikteeya
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  ejalauto on Wed 2 Sep 2009 - 21:32

Assalamualaikum.kumpul kt masjid trus?ari 2 kita bincang x silap aku kita kumpul kt stesen petronas dkt ijok kn? Walaubagaimana pun,sila isi borang yg terdapat di bawah...

Kenderaan

1) Kereta ejal
Driver ;-Ejalauto
Passanger :- Nurul Ain bt Zulkifili

2) Kereta aPan
Driver :- APan
Passanger :-
a) Miza
b) Naim


3) Kereta Anep
Driver :- Anep
Passanger :-
a) Anis
b) Hadi

4) Kereta ?
Driver :- ?
Passenger :-

Berikut adalah gambarajah yang aku cari dlm internet yg di panggil goggle maps.. Cool
[img][/img]

Perjalanan mengambil masa dalam 28.7 minit...

Kalau ade sesiapa peserta-peserta yang masih ragu-ragu lg..sila ambik kertas n pen. dan tulis info yg diberikan di bawah...

Driving directions to Ijok, Batang Berjuntai, Selangor, Malaysia
22.4 km – about 28.7 mins
Suggested routes



Sekolah Menengah Teknik Selangor Sungai Buloh
Malaysia
1. Head northwest on Jalan Kuala Selangor toward Jalan Buloh
21.6 km
2. Turn right at Jalan Bukit Badong
0.8 km

Ijok
Batang Berjuntai, Selangor, Malaysia (DAH SAMPAI)
avatar
ejalauto
KETUA KELAS
KETUA KELAS


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  cikteeya on Wed 2 Sep 2009 - 21:41

waalaikumsalam.
ejal, bukan masjid tmpt kte wat bubur lambuk tu
masjid yg dkt ngan petronas tu la rasenye
aku kurang arif la jalan kt situ..ade masjid ke kt ngan petronas tu?

sila2 isi kereta dan penumpang di atas. terima kasih.

ejal, nk meeting+buka pose kt mane jumaat ni?
kalo aku tak buka ngan korg, tp aku g meeting lambat pas buke leh tak?

_________________
ex-4kA1/5kA2

:: bRiotLeGenD cOmmuNity - we'Re d!FfeReNt ::
avatar
cikteeya
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum