BRIOTLEGEND 02/03
BRIOTLEGEND LOGIN
WE RIDE TOGETHER
Photobucket
BRIOTLEGEND HIT COUNTER
hit counters
September 2017
SunMonTueWedThuFriSat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Calendar Calendar

Latest topics
» VOLUNTEER ZOO PROGRAM
Mon 22 Feb 2010 - 1:51 by alia yot

» Ahli Jawatankuasa BRIOTLEGEND
Sun 20 Dec 2009 - 14:21 by cikteeya

» ::FUTSAL OPEN DISCUSSION::
Sat 12 Dec 2009 - 18:33 by Pakya Anak Wak Marsio

» ::FUTSAL EVENT [Cadangan SAHAJA]::
Sun 6 Dec 2009 - 2:48 by aFfan_eleCtro

» BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!
Fri 4 Dec 2009 - 17:20 by alia yot

» Jawatan Kosong
Thu 26 Nov 2009 - 9:28 by nieno

» -THE GUNNER's-
Tue 15 Sep 2009 - 19:10 by pendita_gila8430

» -RED DEVIL's-
Tue 15 Sep 2009 - 1:52 by pendita_gila8430

» Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA
Tue 15 Sep 2009 - 1:39 by ilusi86

» job vacancies
Fri 21 Aug 2009 - 2:49 by ziziE

Top posters
aFfan_eleCtro (902)
 
alia yot (840)
 
amoya (666)
 
BoB (636)
 
Halim_Hafiz (592)
 
ilusi86 (586)
 
jaffarz86 (565)
 
pendita_gila8430 (530)
 
hatake arjoi (513)
 
cikteeya (497)
 

BRIOTLEGEND Shout Out
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 112 on Sun 6 Feb 2011 - 9:55
Sticker Briotlegend
Photobucket
Waktu Solat
laman web smtssb
CLICK HERE!!

Undangan Raja Sehari -- oNe-e KE3 --

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Go down

Re: Undangan Raja Sehari -- oNe-e KE3 --

Post  Pakya Anak Wak Marsio on Thu 11 Jun 2009 - 20:10

Aku tak dapat pn merasa coklat bentuk telur tu...orang kat rumah dh cilok dulu, penat je aku simpan dalam peti ais nk bg dia sedap lg...mlm2 bila bukak peti ais dah takder bendanya...tgk tong sampah tinggal sarungnya aje ... jadi marah giler time tu Mad Mad Mad , peti ais yg ku hempas tu mcm dah nk terbalik dah ... rs nya kalo aku nmpak masa dia makan coklat tu, aku pijak2 perut dia .... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Back to top Go down

Re: Undangan Raja Sehari -- oNe-e KE3 --

Post  oNe-E on Thu 18 Jun 2009 - 13:03

alahai kesiannye ..huhu..sape2 yg nak lagi cokelat bentuk telur atau love tu,bole la dtg umah aku ..amik dr parents aku..byk lg kat umah tuu...cuma aku xder kt umah ler sebab aku berada di umah suami di Kuantan...no kat kad jemputan tu kan ada lg..
avatar
oNe-E
JUNIOR
JUNIOR


View user profile

Back to top Go down

Re: Undangan Raja Sehari -- oNe-e KE3 --

Post  Reezwan on Thu 18 Jun 2009 - 16:58

oNe-E wrote:alahai kesiannye ..huhu..sape2 yg nak lagi cokelat bentuk telur atau love tu,bole la dtg umah aku ..amik dr parents aku..byk lg kat umah tuu...cuma aku xder kt umah ler sebab aku berada di umah suami di Kuantan...no kat kad jemputan tu kan ada lg..

hahaha...klaka kemain....mari kte tgk cerite mintak coklat..:

budak briot: assalamualaikum...

mak wani: waalaikumasalam...

budak briot: err..makcik...sye nie kawan wani...dari skolah teknik...

mak wani: aaa...ye nak..ade ape...

budak briot: aritu sye de datang majlis kawin wani...tttppi..(mak wani mencelah)

mak wani: owh...terime kasih la ye nak...memeriahkan majlis tu...(sambil tesenyum)

budak briot: ttppii makcik...sye datang nie ade hajat...

mak wanie: hajat ape nak?besa ke hajatnye..?

budak briot: xde la besa sgat..cume...

mak wani: cume ape nak..?

budak briot: ari tu sye dpt coklat telo tu...sampai umah sye letak dalam peti ais...ble sye carik balik jek..tgk tggl bekas jek...carik punye carik...balut coklat tu dah dlm tong sampah...kesian sye makcik...sye nak lg coklat tu....huk3~

~the end~

wakakakakakakakakakakakakka lol! lol! lol!
avatar
Reezwan
KETUA KELAS
KETUA KELAS


View user profile

Back to top Go down

Re: Undangan Raja Sehari -- oNe-e KE3 --

Post  jaffarz86 on Thu 18 Jun 2009 - 21:46

mcm siot je ayat ko...
kekeke.....
merah muka yang berkenaan.........

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

avatar
jaffarz86
GPK 1
GPK 1


View user profile

Back to top Go down

Re: Undangan Raja Sehari -- oNe-e KE3 --

Post  Reezwan on Fri 19 Jun 2009 - 13:56

cerite itu hanyalah rekaan semata2...tiada kene mengene same ade yang idop mahupon yg mati...lg2 mereka yg kehilangan coklat....
hahaha
peace~ tongue
avatar
Reezwan
KETUA KELAS
KETUA KELAS


View user profile

Back to top Go down

Re: Undangan Raja Sehari -- oNe-e KE3 --

Post  hazuan on Fri 19 Jun 2009 - 21:28

hahhaa..kelakau giler cerita mintak coklat...
hahaha.. Laughing Laughing Laughing Laughing
avatar
hazuan
PENOLONG KETUA KELAS
PENOLONG KETUA KELAS


View user profile

Back to top Go down

Re: Undangan Raja Sehari -- oNe-e KE3 --

Post  Pakya Anak Wak Marsio on Sat 20 Jun 2009 - 14:54

Aku rs tu wan ... agaknya dia yg g...tu yg dia tau citer ... Razz Razz Razz

Back to top Go down

Re: Undangan Raja Sehari -- oNe-e KE3 --

Post  hazuan on Sat 20 Jun 2009 - 20:56

Pakya Anak Wak Marsio wrote:Aku rs tu wan ... agaknya dia yg g...tu yg dia tau citer ... Razz Razz Razz

hish apa pulak aku...
ko la pak ya..kempunan coklat...
hehehe
avatar
hazuan
PENOLONG KETUA KELAS
PENOLONG KETUA KELAS


View user profile

Back to top Go down

Re: Undangan Raja Sehari -- oNe-e KE3 --

Post  Pakya Anak Wak Marsio on Sun 21 Jun 2009 - 0:45

hazuan wrote:
Pakya Anak Wak Marsio wrote:Aku rs tu wan ... agaknya dia yg g...tu yg dia tau citer ... Razz Razz Razz

hish apa pulak aku...
ko la pak ya..kempunan coklat...
hehehe

Sedey aku dengar .... korang ni pn, bg la aku semangat utk teruskan idup ini ... hehehehe What a Face

Back to top Go down

Re: Undangan Raja Sehari -- oNe-e KE3 --

Post  hazuan on Sun 21 Jun 2009 - 20:50

Pakya Anak Wak Marsio wrote:
hazuan wrote:
Pakya Anak Wak Marsio wrote:Aku rs tu wan ... agaknya dia yg g...tu yg dia tau citer ... Razz Razz Razz

hish apa pulak aku...
ko la pak ya..kempunan coklat...
hehehe

Sedey aku dengar .... korang ni pn, bg la aku semangat utk teruskan idup ini ... hehehehe What a Face

ala sian pak ya..
ok pak ya..
aku bagi ko semangat untuk teruskan hidup..
"Only Yesterday is an easy day"
avatar
hazuan
PENOLONG KETUA KELAS
PENOLONG KETUA KELAS


View user profile

Back to top Go down

Re: Undangan Raja Sehari -- oNe-e KE3 --

Post  Pakya Anak Wak Marsio on Sun 21 Jun 2009 - 23:12

hazuan wrote:
Pakya Anak Wak Marsio wrote:
hazuan wrote:
Pakya Anak Wak Marsio wrote:Aku rs tu wan ... agaknya dia yg g...tu yg dia tau citer ... Razz Razz Razz

hish apa pulak aku...
ko la pak ya..kempunan coklat...
hehehe

Sedey aku dengar .... korang ni pn, bg la aku semangat utk teruskan idup ini ... hehehehe What a Face

ala sian pak ya..
ok pak ya..
aku bagi ko semangat untuk teruskan hidup..
"Only Yesterday is an easy day"

Apa yg ko cuba nk maksudkan ... ? scratch scratch scratch

Back to top Go down

Re: Undangan Raja Sehari -- oNe-e KE3 --

Post  hazuan on Mon 22 Jun 2009 - 20:07

Pakya Anak Wak Marsio wrote:
hazuan wrote:
Pakya Anak Wak Marsio wrote:
hazuan wrote:
Pakya Anak Wak Marsio wrote:Aku rs tu wan ... agaknya dia yg g...tu yg dia tau citer ... Razz Razz Razz

hish apa pulak aku...
ko la pak ya..kempunan coklat...
hehehe

Sedey aku dengar .... korang ni pn, bg la aku semangat utk teruskan idup ini ... hehehehe What a Face

ala sian pak ya..
ok pak ya..
aku bagi ko semangat untuk teruskan hidup..
"Only Yesterday is an easy day"

Apa yg ko cuba nk maksudkan ... ? scratch scratch scratch

maksudnya..
peristiwa semalam ko ambik mudah sampai coklat ko tu
ko lupa makan...
so..lepas ni..ko kena ingat la
avatar
hazuan
PENOLONG KETUA KELAS
PENOLONG KETUA KELAS


View user profile

Back to top Go down

Re: Undangan Raja Sehari -- oNe-e KE3 --

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum