BRIOTLEGEND 02/03
BRIOTLEGEND LOGIN
WE RIDE TOGETHER
Photobucket
BRIOTLEGEND HIT COUNTER
hit counters
November 2017
SunMonTueWedThuFriSat
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Calendar Calendar

Latest topics
» VOLUNTEER ZOO PROGRAM
Mon 22 Feb 2010 - 1:51 by alia yot

» Ahli Jawatankuasa BRIOTLEGEND
Sun 20 Dec 2009 - 14:21 by cikteeya

» ::FUTSAL OPEN DISCUSSION::
Sat 12 Dec 2009 - 18:33 by Pakya Anak Wak Marsio

» ::FUTSAL EVENT [Cadangan SAHAJA]::
Sun 6 Dec 2009 - 2:48 by aFfan_eleCtro

» BRIOTLEGEND DAH SETAHUN !!!
Fri 4 Dec 2009 - 17:20 by alia yot

» Jawatan Kosong
Thu 26 Nov 2009 - 9:28 by nieno

» -THE GUNNER's-
Tue 15 Sep 2009 - 19:10 by pendita_gila8430

» -RED DEVIL's-
Tue 15 Sep 2009 - 1:52 by pendita_gila8430

» Program Mesra Komuniti - AKTIVITI BULAN PUASA
Tue 15 Sep 2009 - 1:39 by ilusi86

» job vacancies
Fri 21 Aug 2009 - 2:49 by ziziE

Top posters
aFfan_eleCtro (902)
 
alia yot (840)
 
amoya (666)
 
BoB (636)
 
Halim_Hafiz (592)
 
ilusi86 (586)
 
jaffarz86 (565)
 
pendita_gila8430 (530)
 
hatake arjoi (513)
 
cikteeya (497)
 

BRIOTLEGEND Shout Out
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 112 on Sun 6 Feb 2011 - 9:55
Sticker Briotlegend
Photobucket
Waktu Solat
laman web smtssb
CLICK HERE!!

-tAbuNg bRiotLegeNd-

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

nak tmbh duit tabung cmne?

41% 41% 
[ 7 ]
24% 24% 
[ 4 ]
18% 18% 
[ 3 ]
17% 17% 
[ 3 ]
 
Total Votes : 17

-tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  cikteeya on Tue 27 Jan 2009 - 0:08

Kepada semua ahli briotlegend
Kat sini saye nk mintak kerjasama kwan2
nk wat tabung briotlegend
untuk kegunaan kte sume same2
untuk ape2 event yang akan datang

sebelum ni kte dah ade tabung
tapi tak official
sbb tabung tersebut hanye wujud pada event2 shj
and tak smpt jadik tabung pun

kalo diikutkan, dh ramai yg bagi cadangan tuk wat tabung ni
cume lum dilaksanakan jek
so, ape kate korg bg cdgn yg lebih lanjut
supaya dpt dilaksanakan dgn secepat mungkin
nk wat yuran tahunan ke? brp rm?


Last edited by teeya on Tue 27 Jan 2009 - 11:30; edited 1 time in total

_________________
ex-4kA1/5kA2

:: bRiotLeGenD cOmmuNity - we'Re d!FfeReNt ::
avatar
cikteeya
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  ilusi86 on Tue 27 Jan 2009 - 0:44

aku xkisah... janji ada tabung ni kita wat derma... salurkan pada yang memerlukan... mungkin antara kita tidak dapat sumbangkan tenaga,sekurang2nya ada tabung ni leh kita kumpulkan dan berikan pada yang memerlukan...
avatar
ilusi86
GPK 1
GPK 1


View user profile

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  jaffarz86 on Tue 27 Jan 2009 - 11:05

btul 2 mal.......
kalo bleh tabung 2 bukan sahaja untuk activity kite..

untuk buat amal pun......so bila dah ade tabung senang skit nak buat ape2 event....
nak estimate brape yearly.....
rase2.......pihak staf kena buat poll la untuk ni......
avatar
jaffarz86
GPK 1
GPK 1


View user profile

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  cikteeya on Tue 27 Jan 2009 - 11:31

ok..dh wat poll
dibuka dlam masa seminggu sahaja
nnt wat poll tuk jumlah rm lak kay!

_________________
ex-4kA1/5kA2

:: bRiotLeGenD cOmmuNity - we'Re d!FfeReNt ::
avatar
cikteeya
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  amoya on Tue 27 Jan 2009 - 16:49

flower

kite okey jer ~~~

Cool Cool Cool dah undi da... Cool Cool Cool

_________________
####################################
------------------------------------------------------------------------
Akoo juga kecewa
-------------------------------------------------------------------------
####################################

http://photocopyhouse.blogspot.com

http://amoyajepon.blogspot.com

http://availherbspad.blogspot.com
avatar
amoya
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  Pakya Anak Wak Marsio on Tue 27 Jan 2009 - 17:20

kalo monthly mcm tak best lak...dan kalo yearly pn nampak mcm lama jer....takder ke selection utk 2 kali setahun...?

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  UncLe cLEaNer on Tue 27 Jan 2009 - 19:17

wooootttt~ salam kepada semua,

uncle berbicara lagi...wahahahah~ mcm ni la....uncle nyer suggestion buat masa ni uncle dah siapkan tabung terbuka. Atas keikhlasan korng la nak menderma bagi pihak briotlegend terus beroperasi. Untuk buat tahunan or monthly, uncle rasa nanti ada yang xberpuas hati kerana maybe ada yang xdapat join aktiviti tapi kene bayar...so, pasal tu korang vote la....untuk tabung briotlegend uncle dah buat. Seterusnya tabung untuk amal, first of all uncle nak cakap yang uncle dah buat tabung untuk GAZA dan keduanya uncle nak cakap yang lebih baik kita sekalikan tabung biasa dengan tabung amal, sebab maybe ramai yang x berkemampuan. Jadi, kesimpulannya, tiada paksaan dan bergantung pada korang sendiri. Kalau nak tengok briotlegend bertahan dan terus bertahan, bantulah sekadar yang mampu. Tiada paksaan adalah adil bagi uncle. So, bincangkan lah...Bagi yang dah merasa mcm ne berkumpul dan menyertai aktiviti briotlegend, korang mesti tak nak briotlegend berkubur mcm tuh jer....oleh itu, uncle need support~ cheers cheers cheers thanks korang

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  jaffarz86 on Tue 27 Jan 2009 - 20:31

aku dah vote......
ape2 yang korang buat untuk tabung 2....
aku xkesah....
janji bermakna and worth.....
hehhehehe.......
aku sokong je...........
yosh..............
avatar
jaffarz86
GPK 1
GPK 1


View user profile

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  ilusi86 on Tue 27 Jan 2009 - 20:55

aku setuju... skang tabung tu dkt mana sekiranya kalau nak derma?
avatar
ilusi86
GPK 1
GPK 1


View user profile

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  hatake arjoi on Tue 27 Jan 2009 - 21:28

aku cadangan kite kutip dalam setahun je tapi dalam jumlah yang besar cikit laaaa...

aku rase lagi senang n memudahkan je...

kalo tiap2 bulan ni susah cikit kejap2 nak masuk tabung....

aku rase better kite wat kad ahli sekali ngan renew kat ahli tiap2 tahun ngan bayar skali...

serupe renew lesen laaaa...

nilai 2 korang tentu kan la mengikut pengiraan setaip pe kite wat tiap2 event dalam setahun...
avatar
hatake arjoi
GPK HEM
GPK HEM


View user profile

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  cikteeya on Wed 28 Jan 2009 - 1:33

to ilusi:
tabung tu skang ade ngan uncle
ape2 kte leh bincang balik nk wat tabung tu ktne

to hatake arjoi:
agak2 jumlah yang besar tu bpe rm?
worth tak tuk kad keahlian tu
then wajib ke bg sume ahli briotlegend?
bg yg tak mampu pulak mcmane?

_________________
ex-4kA1/5kA2

:: bRiotLeGenD cOmmuNity - we'Re d!FfeReNt ::
avatar
cikteeya
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  jaffarz86 on Wed 28 Jan 2009 - 9:15

ape lagi teeya...
buat poll la....
kena gak tanye smua......
hehhee.........
avatar
jaffarz86
GPK 1
GPK 1


View user profile

Back to top Go down

salam

Post  shakila86 on Wed 28 Jan 2009 - 9:31

nak wat tabung ek...
sha ikut je...tapi klo de pape,
informlah bape ringgit untuk monthly or yearly
n bagitau skali cara2 nak masukkan duit tu yer.... Cool
avatar
shakila86
PENOLONG KETUA KELAS
PENOLONG KETUA KELAS


View user profile

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  aFfan_eleCtro on Wed 28 Jan 2009 - 10:56

hello..im back..aku vote for bila2 masa..yg ptng ikhlas..set dlm mind kita yg perlu bg sket peruntukan untuk briotleagend..lagipun kalu ada duit kan..yg lebeh2 tu..sket je..xbyk..

_________________
PeAce yoH!,

aFfan_eleCtro
4ke1@5ke2

"We Stand together We RiDE GiLer-gILer"
avatar
aFfan_eleCtro
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  hanif on Wed 28 Jan 2009 - 14:05

smua yg baek.. aku sokong... pa2 kputusan korg aku follow... Very Happy

bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce
avatar
hanif
PENGAWAS SEKOLAH
PENGAWAS SEKOLAH


View user profile

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  UncLe cLEaNer on Thu 29 Jan 2009 - 11:56

erm...mcm ni la..korang nyer rancangan memang cantik..tapi cuma uncle nak bagi satu lagi option. Kita buat kad keahlian dan dia nyer fees tu kira "mampu" bagi yang masih belajar. Kedua, uncle tetap akan teruskan tabung ikhlas briotlegend untuk tiap2 event..sesiapa yang enjoy and rasa nak support lebih, leh la masukkan duit dalam tabung yang uncle bawak bagi tiap2 event...duit tu kita buat emergency..amacam??

P/s: ada yang takut ke tengok gambar uncle?? Twisted Evil Twisted Evil

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  hatake arjoi on Thu 29 Jan 2009 - 19:55

aku sokong.....
avatar
hatake arjoi
GPK HEM
GPK HEM


View user profile

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  ilusi86 on Fri 30 Jan 2009 - 12:54

aku rasa tiap2 event la bg... senang... sbb time event la kita dapat berjumpa sambil menderma... kalau setahun skali nnt nk letak sorg yang betul2 leh jaga duit... senang bg uncle@admin kita jaga... leh la caya... xda la bawak tabung tu kehulu ke hilir... time event bawak,sapa yg dtg leh la derma masuk tabung...
avatar
ilusi86
GPK 1
GPK 1


View user profile

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  UncLe cLEaNer on Sun 5 Apr 2009 - 21:43

semua cadangan korang ada asas. Uncle sokong dan uncle rasa bagi pihak uncle sendiri, uncle selesa ngan yearly...

Kelebihan:
1. Bayar sekali jer - xpayah pening2. Masuk lewat ke forum pun xpayah nak cuak nak cover yuran bulan lepas. Senang cerita FAIR. Even masuk bulan 12 pun bayar sama ngan yang masuk awal. Kerana itu adalah syarat...

2. Nak plan event pun senang bila dah collect awal2. So budget boleh dikeluarkan

3. Senang diuruskan - Sekali harung jer. Xpayah la pening Sang Bendahari.. Eh?? "Sang"? mcm sang kancil dengan kura2 jer...huhuuuuu~

4. Korang tambah la kalau ada idea lagi..uncle nak mandi...wehuuuuuu~

Kutipan masa Event:

1. Sumbangan Ikhlas - Bagi uncle, sumbangan masa event tu bukan la dikategorikan sebagai yuran, malah lebih kepada derma atau support kat forum sebab seronok dan tanda menghargai kegembiraan yang korang dapat masa event. Tambahan sebagai galakan kepada event2 yang best akan datang........ Like a Star @ heaven

_________________
Emails:
aizat_dreamer@yahoo.com (YM,e-mail,Friendster,Facebook)
dreamer5143@hotmail.com (MSN, hotmail)
dreamer5143@gmail.com

Blogs:
aizatdreamer.blogspot.com
Phone number : +6012-2557048

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  cikteeya on Sun 5 Apr 2009 - 22:09

yee..saye sokong

so..kalo sume setuju, kte akan kutip la yuran tahunan tu
bg sumbangan ikhlas tu..kte dah ade sikit..kan uncle?
kat tgn uncle aku tak tau ade bape RM. uncle da gtau aritu. lupe.
tp kt tangan aku..hasil dari game paintball aritu dah ade RM120.

so dalam tabung briotlegend skrg ade bape RM ye uncle?

lagi satu..dah sebut2 sang bendahari tu..siapakah gerangan sang bendahari dan kura2 tersebut? Shocked Shocked

_________________
ex-4kA1/5kA2

:: bRiotLeGenD cOmmuNity - we'Re d!FfeReNt ::
avatar
cikteeya
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  aFfan_eleCtro on Sun 5 Apr 2009 - 22:12

fuhh..byk gak tu teeya..kat tabung futsal ada Rm10..tu je ada..malu2..sket je..huu Embarassed

_________________
PeAce yoH!,

aFfan_eleCtro
4ke1@5ke2

"We Stand together We RiDE GiLer-gILer"
avatar
aFfan_eleCtro
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  ArNIeZzz on Sun 5 Apr 2009 - 22:32

xpela....

atleast betambah gak duit tabung...

skit2 lame2 jadi bukit...

hehe...

harap yuran dpt ikutkn kemampuan sume...

huhu...
avatar
ArNIeZzz
GURU DISIPLIN
GURU DISIPLIN


View user profile

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  UncLe cLEaNer on Sun 5 Apr 2009 - 22:38

Nanti kita konfirm kan balik kepada semua. Kalau boleh biar kita kumpulkan semuanya dulu dan sah kan dengan beberapa STAFF untuk lebih telus. Terima Kasih

Bendahari tu Question Question Question Ermmmm....nanti kita bincang bersama Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

_________________
Emails:
aizat_dreamer@yahoo.com (YM,e-mail,Friendster,Facebook)
dreamer5143@hotmail.com (MSN, hotmail)
dreamer5143@gmail.com

Blogs:
aizatdreamer.blogspot.com
Phone number : +6012-2557048

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  Diden on Mon 6 Apr 2009 - 0:21

Eloklaa setahun sekali uncle..
lagi senang....
tak pening kepala kita semo...
avatar
Diden
GURU SUBJEK
GURU SUBJEK


View user profile

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  pendita_gila8430 on Mon 6 Apr 2009 - 3:24

ummm.....aku ok je walau pape keputusan..janji leh bantu forum ni... Cool Cool Cool

_________________


WaAAaaHh TeRaSa KeSeronokAn tAnpa BaTAsan..HaHahAHa..teRaSa sePerTi KaKI kU dI biBiR Mu.

............kUda pAdi kU menGamUk dEngAr LaGu MeTaL.........
avatar
pendita_gila8430
BRIOTLEGEND STAFF
BRIOTLEGEND STAFF


View user profile

Back to top Go down

Re: -tAbuNg bRiotLegeNd-

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum